Retourneren


Niet goed, geld terug

14 dagen zichttermijn

Bij de aankoop van mijn producten heb je de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende ten minste veertien dagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door of namens de consument. Uiteraard dien je tijdens deze periode zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Je zult het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of je het product wenst te behouden. Uitgangspunt hierbij is dat je het product slechts mag hanteren en inspecteren zoals je dat in een winkel zou mogen doen.

Om van je herroepingsrecht gebruik te maken stuur je de goederen voldoende gefrankeert op naar onderstaand retour adres. Dit kan via een PostNL pakketshop bij jou in de buurt. Zorg ervoor dat in het pakket de pakbon zit met daarop de teruggestuurde items aangevinkt. Mocht je de pakbon niet meer hebben, zorg dan dat er een briefje bij zit met je naam, adres en ordernummer. Gebruik hiervoor de webshopbag.
Let erop dat ik alleen artikelen kunnen accepteren die:

  • ongedragen/ ongebruikt zijn
  • voorzien zijn van originele aangehechte labels
  • goed verpakt zijn in de originele verpakking

Uitgesloten artikelen
Op maat gemaakte producten kunnen NIET geretourneerd worden.

Retour adres
Herma de Jong - Windsurfsailrepair
Dapperweg 24
4328 BB   Burgh-Haamstede
(s.v.p. pakbon meesturen)

Terugbetaling
Indien je reeds een bedrag betaald hebt, zal dit bedrag zo spoedig mogelijk (uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding) terug betaald worden.
 

© 2018 - 2024 Mills Design | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel